All-in-One –urheilijalähtöisen valmentamisen ratkaisu

Helpota valmentamista toteuttamalla kaikkia valmentamisen osa-alueita yhdellä työkalulla. Keskity olennaiseen automatisoimalla toistuvat ja yksitoikkoiset tehtävät sovelluksen hoidettavaksi. 95 % valmentajista suosittelee Qridi Sport –ohjelmistoa kollegoilleen. Qridi Sport soveltuu niin juniorivalmennukseen kuin ammattilaistasolle ja urheiluakatemioihin.

Kaikki valmennustyökalusi samalla alustalla

Joukkueen
viestintä

Kommunikoi ja koordinoi helposti. Kun kaikki viestintä on yhdessä paikassa, et  tarvitse toistuvia viestejä, WhatsApp-ryhmiä tai sähköposteja.

Harjoittelun
suunnittelu

Nauti kauden ja harjoitusten suunnittelusta. Kaikki harjoitteet ja tiedot ovat samassa paikassa helposti jaettavissa - visuaalisesti ja helppokäyttöiseksi.

Osallista joukkue ja urheilijat

Osallista urheilijoita ja rakenna urheilijakeskeistä lähestymistapaa valmentamiseen. Anna urheilijoille paras tuki omatoimijaksoilla.

Analysoi
ja paranna

Visuaaliset työkalut syventävät tietoa urheilijan kehittymisestä. Valmenta-jan ja urheilijan on helppoa analysoida harjoitustietoja ja –tuloksia.

Lue lisää ominaisuuksista

Viestintä ja palkitseminen

Kaikki viestintä yhdessä paikassa

Ei enää WhatsApp-ryhmiä tai kadonneita sähköposteja. Kommunikoi koko joukkueen tai yksittäisen urheilijan kanssa. Voit käyttää viestinnässä videoita, kuvia, tekstiä ja ääniviestejä.

Kannusta ja palkitse

Kommunikoi kaikkien – urheilijoiden, vanhempien ja muiden valmentajien – kanssa helposti mobiilisovelluksella tai tietokoneella. Kannusta ja palkitse urheilijoita suoritusmerkkeillä.

Tapahtumat ja suunnittelu

Automaattinen suunnittelu

Säästä aikaa automatisoimalla harjoitusten jakaminen ja tapahtumien hallinnointi.

Tehokkaat työkalut

Suunnittele kauden harjoitukset ja tuo ne osaksi tapahtumia. Hyödynnä piirtotyökalua suunnitteluun ja valmentajasovellusta videoiden tekemiseen. Monipuoliset raportointimahdollisuudet helpottavat työtäsi valmentajana ja seuraat vaivattomasti urheilijoiden kehitystä. Rakenna urheiluseuran omaa harjoituspankkia. Jaa harjoituksia, kerää palautetta ja seuraa edistystä myös kauden ulkopuolella.

Valmenna kokonaisvaltaisesti

Valmiita konsepteja

Loistavaksi urheilijaksi ei kehity pelkästään lajikohtaisella harjoittelulla. Qridi Sportin valmennusalusta tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää valmiita konsepteja kokonaisvaltaiseen valmennukseen. Aseta tavoitteita, seuraa urheilijoiden kuormitusta ja palautumista.

Mukauta tarpeisiisi

Mukautuu tarpeidesi mukaan. Hyödynnä valmiita sisältöjä tai muokkaa niitä tarpeidesi mukaan – valmenna urheilijoista kokonaisvaltaisesti menestyviä yksilöitä.

Liity mukaan urheiluvalmennuksen
edelläkävijöiden kasvavaan joukkoon

95%
95 % valmentajista suosittelee Qridi Sport –sovellusta kollegoilleen.
Palkittu pedagogisesta lähestymistavasta
Käytössä jo yli 15 eri urheilulajissa.
Kehitetty suomalaisten oppimisen asiantuntijoiden  kanssa
Qridi auttaa meitä – niin urheilijoita kuin valmentajia - monin tavoin tavoitteellisessa urheilussa ja voimme antaa myös palautetta arvostavasti ja henkilökohtaisesti."
Kaisa Arrateig
Päävalmentaja
Helsinki Rockettes, Helsingin Taitoluisteluklubi, kolminkertainen muodostelmaluistelun maailmanmestari
“Qridistä näkee helposti, missä kohdassa tavoitetta ollaan menossa. Pelaajien tietoisuus siitä, mitä tuloksia psyykkisellä valmennuksella toivotaan saatavan on lisääntynyt ja ymmärrys siitä, että myös ne harjoitteet vaativat toistoja. Olen alkanut pohtia myös pelillisiä asioita uudesta näkökulmasta Qridin käyttöönoton jälkeen. Meillä on nyt tietoja ja kokemuksia kerättynä pelaajilta useamman vuoden varrelta.”
Mira Kuisma
Päävalmentaja
U18-vuotiaiden tyttöjen jääkiekkomaajoukkue
"Qridi Sport tarjoaa tehokkaan ja käyttökelpoisen tavan edistää kokonaisvaltaista valmennusta. Vuorovaikutus, palautteenanto sekä pelaajien kehittymisen tukeminen onnistuvat sovelluksen avulla vaivattomasti ja tuo selkeää lisäarvoa toimintaamme"
Timo Räikkönen
Päävalmentaja
Helsingin Jalkapalloklubi T10 Akatemia
Urheilijoille olemme halunneet tehdä käytön mahdollisimman helpoksi. Koordinaattorille on tosi helppo seurata etenemistä ja kuormittavuutta."
Anttu Puotiniemi
Liikuntakoordinaattori
Oulunseutu urheiluakatemia
Qridi Sportin käyttö tuo omatoimisen harjoittelun seurantaan täysin uudenlaisen elementin. Valmentaja pystyy seuramaan pelaajiensa harjoittelua täysin reaaliaikaisesti.”
Virpi Kupari
Valmentaja
Kempele Lentopallo
Qridi auttaa minua ymmärtämään paremmin uimareita. Helpommaksi ei urheilijoiden osallistamista 13-16 vuotiaille voi enää tehdä! Kännykkä on mukana altaan reunalla sekä myös ennen ja jälkeen harjoituksia voi osalistaa urheilijoita."
Reeta Keisala
Valmentaja
Uinti Tampere

Sukella syvemmälle urheilijalähtöisen valmentamisen maailmaan

Auta urheilijoitasi kehittymään kokonaisvaltaisesti kaikilla urheilun osa-alueilla ja seuraa heidän edistymistään reaaliajassa.