Urheilijoiden psyykkinen valmennus

Qridi Sport + Sport Focus

QridiSport ja SportFocus ovat aloittaneet ainutlaatuisen yhteistyön. Tavoitteena on tuoda psyykkisten taitojen harjoitteleminen uudella ja entistäkin helpommalla tavalla valmentajien ja urheilijoiden arkeen!

Mikä on Qridi Sport?

Qridi on digitaalinen urheilijoiden kehittämisalusta. Se on kehitetty yhteistyössä parhaiden oppimisen asiantuntijoiden kanssa tukemaan valmennustyötä niin junioreiden kuin ammattilaisurheilijoidenkin parissa. Qridin toimintoja ovat tavoitteet, päiväkirjat, arvioinnit, harjoitteet ja testit.

SportFocuksen harjoitepaketit Qridissä

SportFocus on laatinut kuukauden mittaisia valmiita psyykkisen valmennuksen harjoitepaketteja eri teemoista. Näitä teemoja ovat:

 1. motivaatio ja tavoitteet,
 2. keskittyminen,
 3. itseluottamus sekä
 4. kilpailemisen taidot.

Harjoitepaketit on suunnattu n.12-25 -vuotiaiden urheilijoiden valmennukseen. Valmentaja voi ottaa haluamansa teeman/teemoja joukkueensa tai seuransa käyttöön helposti aktivoimalla paketin Qridissä. Tällöin kaikki teemaan liittyvät sisällöt ja tehtävät tulevat näkyviin automaattisesti Qridiin sekä valmentajalle että urheilijalle. Valmentaja saa selkeät ohjeet, miten harjoitepaketti käytännössä toteutetaan urheilijoiden kanssa ja mitä hyötyä mistäkin psyykkisen osa-alueen harjoittamisesta on.

Qridin avulla urheilijat oppivat psyykkisiä taitoja, mutta myös valmentaja saa arvokasta tietoa ja osaamista aiheesta. Harjoitepaketit ja ohjeet on suunniteltu niin, että kuka tahansa ilman aiempaa kokemusta psyykkisestä valmennuksesta voi ottaa harjoitepaketit käyttöönsä.

Käyttäjäkokemus

Qridi Sport on tehty valmentajalle helpoksi käyttää ja toteuttaa; alusta tarjoaa selkeät ohjeet, tietoiskut sekä tehtävät. Urheilijoiden keskittyminen kehittyi harjoitusten avulla; sekä valmentajien havainnoimana että voimistelijoiden kokemana.
Erittäin hyödyllinen jakso!

Sanna Virtanen, Ammattivalmentaja, Olarin Voimistelijat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

QridiSport: Kimmo Koskenkorvaan, kimmo@qridi.fi, p. 040-5733274. Voit myös jättää yhteystietosi yhteydenottolomakkeellamme.

Sport Focus: Paula Arajärvi, paula.arajarvi@sportfocus.fi, 050-9105635, sportfocus.fi.

Psyykkisen valmennuksen akatemiapaketti

590€+alv/vuosi

Haluatteko tuottaa laadukasta psyykkistä valmennusta asiakkaillenne? Kaipaatteko täydennyskoulutusta oman asiantuntijuutenne vahvistamiseksi?

Psyykkisen valmennuksen akatemiapaketin avulla urheiluakatemia, valmennuskeskus tai muu vastaava yhteisö voi tuottaa yhteisössään laadukasta psyykkistä valmennusta. Näin tämä oleellinen valmennuksen osa-alue nousee muun valmentautumisen rinnalle. Akatemiapaketti sisältää

 • QridiSport digitaalisen alustan käytön 1-20 urheilijalle
 • QridiSportiin aktivoitavat psyykkisen valmennuksen ohjelmat valmentajan työn tueksi
 • QridiSportin käyttökoulutuksen
 • SportFocuksen akatemialisenssi (sis. työhyvinvointi-ohjelman) asiantuntijan työn tueksi

Lisäksi lisämaksusta saatavilla SportFocuksen työnohjausta yhteisön tarpeisiin = 150€ / 90min. (+alv.)

QridiSportiin aktivoitavat psyykkisen valmennuksen ohjelmat

SportFocus on laatinut kuukauden mittaisia valmiita psyykkisen valmennuksen harjoitepaketteja eri teemoista. Näitä teemoja ovat:

 1. motivaatio ja tavoitteet,
 2. keskittyminen,
 3. itseluottamus sekä
 4. kilpailemisen taidot.

Harjoitepaketit on suunnattu n.12–25 -vuotiaiden urheilijoiden valmennukseen. Valmentaja voi ottaa haluamansa teeman/teemoja joukkueensa tai seuransa käyttöön helposti aktivoimalla paketin Qridissä. Tällöin kaikki teemaan liittyvät sisällöt ja tehtävät tulevat näkyviin automaattisesti Qridiin sekä valmentajalle että urheilijalle. Valmentaja saa selkeät ohjeet, miten harjoitepaketti käytännössä toteutetaan urheilijoiden kanssa ja mitä hyötyä mistäkin psyykkisen osa-alueen harjoittamisesta on.

Qridin avulla urheilijat oppivat psyykkisiä taitoja, mutta myös valmentaja saa arvokasta tietoa ja osaamista aiheesta. Harjoitepaketit ja ohjeet on suunniteltu niin, että kuka tahansa ilman aiempaa kokemusta psyykkisestä valmennuksesta voi ottaa harjoitepaketit käyttöönsä.

Asiantuntijan harjoitekirjasto ja verkkomateriaali

SportFocuksen tuottamat, vuosikymmenten kokemuksella ja tutkittuun tietoon perustuen laaditut lisenssimateriaalit on tarkoitettu urheiluakatemiassa, valmennuskeskuksessa, urheiluseurassa tai muussa vastaavassa yhteisössä toimivan asiantuntijoiden työn tueksi. Lisenssit sisältävät suuren määrän psyykkisen valmennuksen harjoitteita ja prosesseja. Näitä tarkastelemalla ja toteuttamalla asiantuntijan laadukkaan työn tuottaminen helpottuu oleellisesti. Myös osaaminen kehittyy menetelmiä ja näkökulmia tarkastellessa ja materiaalia käytäntöön soveltaessa. Asiantuntija pystyy materiaalien avulla tuottamaan psyykkisen valmennuksen ohjelman monipuolisesti akatemiansa tai muun yhteisönsä tarpeisiin soveltaen. Lisenssit sisältävät harjoitusprosesseja ja useita satoja harjoitteita olennaisista psyykkisen valmentautumisen teemoista. Harjoitteet tarjotaan aina lasten ja nuorten harjoitteista kilpa- ja huippu-urheilijoiden ja myös valmentajien tarpeisiin. Sisältyvät teemat ovat:

 • Akatemiaan tai muuhun yhteisöön sopiva valmentajien työhyvinvoinnin ja ammatillisen kehittymisen ohjelma
 • Psyykkisen harjoittelun starttipaketit
 • Motivaatio ja Tavoitteenasettelu
 • Keskittyminen
 • Mielikuvaharjoittelu
 • Itseluottamus
 • Tunteiden säätely ja taitava ajattelu
 • Kilpailuun valmistautuminen ja Kilpaileminen

Työnohjaus

Lisäksi SportFocus tarjoaa edulliseen lisähintaan työnohjausta yhteisön mahdollisesti työskenteleville psyykkisen valmennuksen asiantuntijoille ja myös valmentajille. Työnohjauksen tavoitteena on materiaalien käytön ja ammatillisen kehittymisen sekä työssä jaksamisen tukeminen työnohjattavan ja yhteisön tavoitteiden mukaisesti. SportFocus on tuottanut jo vuosien ajan psyykkisen valmennuksen palveluja maan suurimmille akatemioille.

Tervetuloa mukaan korkeatasoisen psyykkisen valmennuksen äärelle!

Qridi Sport