12 helmikuu 2020

Käyttäjätarina: Pattijoen urheilijat

Pattijoen Urheilijoiden fysiikka-valmentaja Markus Tornberg on käyttänyt Qridi Sportia miesten Superpesisjoukkueen valmennuksessa.

Harjoitelista helpottaa harjoitusohjelmien jakamista

Markus hyödyntää valmennuksessaan Qridi Sportin harjoitelistaa. Toiminnon kautta hän on tuonut urheilijoiden nähtäville rakentamansa harjoitusohjelmat, joista urheilijat pääsevät näkemään päivittäiset harjoitteensa. Harjoitteet on niiden laajudeesta riippuen joko kirjattu suoraan Qridi Sportiin tai sitten ne on tallennettu Google Drive -palveluun ja tuotu linkin kautta Qridi Sportiin.

Urheilijat tekevät harjoitteita omaan tahtiinsa. Jokaisen harjoitteen suorittamisen jälkeen urheilijat arvioivat harjoitteen rasittavuutta viisiportaisella asteikolla. Lisäksi esimerkiksi voimaharjoitteluun liittyvissä harjoitteissa pelaajat kirjaavat tehtävälistan kommenttitoimintoon talteen salilla käytettyjen painojen kilomäärät.

Selkeyttä ja seurannan helpottumista

Valmentajalle Qridi Sportin harjoitelistan käyttäminen on tuonu selkeyttä tekemiseen ja helpottanut urheilijoiden edistymisen seurantaa. Pidempien käyttöjaksojen jälkeen on mielenkiintoista pysähtyä tarkastelemaan käytöstä kertyneitä joukkue- ja pelaajakohtaisia yhteenvetoja. Myös pelaajat ovat kokeneet työkalun hyödylliseksi.

Alkuun Markus on keskittynyt käyttämään harjoitelistaa, mutta myös muiden Qridi Sportin toimintojen käyttöä on tarkoitus kokeilla. Itsearviointikyselyjä hän onkin teettänyt treeneistä palautumiseen tai unen määrään liittyen.

Harjoitelista urheilijan käyttöliittymässä

Qridi Sport